Book Set Collection

Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW

Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW
Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW

Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW   Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW

Over 400 Croatian Products available. Croatian Reading Book Books are in Croatian language. Julia Quinn - Bridgerton - Collection of all 8 books. Collection of all 8 Bridgerton books in Croatian Language. Books are in Croatian language.

Author: Julia Quinn Language: Croatian Binding: Paperback Dimensions: 20cm x 14cm Released: 2021. Book 1: Vojvoda i ja (The Duke and I). Paperback 350 pages VOJVODA I JA je prva knjiga iz serije romana o obitelji Bridgerton omiljene autorice Julije Quinn.

Kamo jedan krene, ostali brzo krenu za njim. Drustveni bilten Lady Whistledown, 30. Nakon sto je mukom izdrzala dvije sezone u Londonu, Daphne Bridgerton prestala je naivno vjerovati da ce se udati iz ljubavi. Ali, zar je stvarno previse ocekivati da ce pronaci supruga koji ce joj se barem malo svidjeti? Stari skolski prijatelj njezina brata, Simon Basset - novi vojvoda od Hastingsa - nema se namjeru nikada ozeniti.

Medutim, nakon povratka u Englesku, otkrije da je postao glavnim ciljem majki koje silno zele udati svoje kceri. Majki koje vjeruju da su preodgojeni razvratnici najbolji supruzi. Ne bi li skrenuo njihovu pozornost, zgodni vragolan predlozi Daphne da se pretvaraju kako su se zaljubili jedno u drugo. Zauzvrat, njegovo zanimanje za Daphne ce joj osigurati status najtrazenije udavace u Londonu, a prosci ce je opsjedati.

Medutim, postoji samo jedan problem, Daphne je u velikoj opasnosti da se uistinu zaljubi u covjeka koji nema nikakvu namjeru njihovu malu predstavu pretvoriti u stvarnost. Julia Quinn je uistinu nasa suvremena Jane Austen. Pisci poput Quinn ponovno su izumile ljubavne romane za postfeministicku generaciju. O autorici romana Vojvoda i ja: Julia Quinn pocela je pisati svoj prvi roman mjesec dana nakon zavrsetka fakulteta i otad ne prestaje udarati po tipkovnici.

Autorica je nagradenih povijesnih ljubavnih romana, ukljucujuci bestselere New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton koja zapocinje romanom Vojvoda i ja (The Duke and I). Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada zivi sa svojom obitelji u drzavi Colorado. Book 2: Vikont koji me volio (The Viscount Who Loved Me). Paperback 368 pages Vikont koji me volio je nezaboravan povijesni ljubavni roman iz serije o obitelji Bridgerton autorice Julije Quinn.

Anthony Bridgerton odlucio je pronaci suprugu. Svoje je dvadesete godine proveo prepustajuci se razvratnim uzicima, iako je istovremeno brinuo o majci i sedmero mlade brace i sestara osiguravajuci im financijsku sigurnost. Medutim, sada je doslo vrijeme da se skrasi i osigura nastavak loze Bridgertonovih. Edwinu Sheffield smatraju najljepsom debitanticom tekuce sezone. Ona je i drazesna, nevina i izrazito poslusna.

Anthony je siguran da ce ona biti savrseno pogodna supruga i zavjetuje se da ce je uciniti svojom. Jedina prepreka na njegovu putu je Edwinina starija sestra Kate.

Ona je odlucila uciniti sve sto je u njezinoj moci da joj se sestra uda iz ljubavi, a ne iz prakticnih razloga. A razvratni vikont pocinje uvidati kako Katein ostar um i britak jezik lako pariraju njegovima. Sve dok, naime, ne ucini pogresku i poljubi je. Book 3: Dzentlmenska ponuda (An Offer From A Gentleman). Paperback 372 pages Dzentlmenska ponuda je jos jedan roman iz serije o obitelji Bridgerton koji donosi predivnu ljubavnu pricu inspiriranu bajkom o Pepeljugi. Najtrazenija pozivnica ove sezone zacijelo je pozivnica na krabuljni ples obitelji Bridgerton koji ce se odrzati sljedeceg ponedjeljka. Drustveni bilten lady Whistledown, 31. Nezakonita kci grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvacena u pristojnom drustvu. A od prerane smrti njezina oca, njezina joj je maceha ucinila zivot jos tezim, tjerajuci je da radi kao neplacena sluskinja.

Sophie provodi dane u mukotrpnom radu sve dok jedne noci njezini prijatelji i kolege iz redova sluzincadi ne skuju plan koji ce joj omoguciti odlazak na krabuljni ples obitelj Birdgerton. Tamo upoznaje svog princa iz bajke, zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega preko usiju. Benedict je jednako ocaran, ali kad na satu otkuca ponoc, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivsi samo svoju rukavicu u njegovoj ruci.

Book 4: Gospodin Bridgerton (The Bridgertons). Paperback 384 pages Gospodin Bridgerton cetvrti je roman iz serije o obitelji Bridgerton. Penelope Featherington u tajnosti obozava brata svoje najbolje prijateljice od. Zapravo, cini se da ga je oduvijek obozavala. Nakon sto je pola svoga zivota izdaleka promatrala Colina Bridgertona, misli kako zna sve o njemu, sve dok ne naide na njegove najvece tajne - i tada shvati da ga uopce ne poznaje.

Colinu je dosadilo da ga svi smatraju tek praznoglavim sarmerom i muka mu je sto je cijelo visoko drustvo doslovno poludjelo za tracerskom kolumnisticom lady Whistledown. No kad se Colin vrati s jednog od svojih putovanja u inozemstvo, otkrit ce kako nista vise u zivotu nije isto, a ponajmanje Penelope Featherington! Tek ce tada Colin otkriti da i Penelope ima svoje tajne. Sada ovaj okorjeli nezenja mora odluciti je li mu Penelope najveca prijetnja ili jamstvo sretnog zavrsetka?

Pisci poput Quinn ponovno su izumili ljubavne romane za postfeministicku generaciju. Book 5: Siru Phillipu s ljubavlju (To Sir Phillip, with love). Paperback 344 pages Siru Phillipu s ljubavlju peti je roman iz serije o obitelji Bridgerton.

Iz dopisivanja s Eloise Bridgerton, dalekom rodakinjom svoje pokojne supruge, sir Phillip saznaje da je gospodica Bridgerton usidjelica. Zaprosio ju je, zakljucivsi da je vjerojatno neugledna i skromna pa se vec prilicno ocajnicki zeli udati. Prekrasna zena na njegovim kucnim vratima sve je samo ne tiha, a kad uspije prestati pricati dovoljno dugo da zatvori usta, sve sto on zeli jest poljubiti je. Eloise Bridgerton ne moze se udati za covjeka kojeg nikada nije upoznala!

Ali ipak pocne o tome razmisljati i propitivati se. Nije se ni snasla, a vec je usred noci unajmila kociju i krenula upoznati muskarca za kojeg se nada da bi joj mogao savrseno odgovarati. Njezin savrseni suprug ne bi smio biti tako cudljiv i nepristojan. A i zasigurno bi barem jednom spomenuo da ima dvoje vrlo male i prilicno neotesane djece, kojima silno treba majka kao sto i Phillipu treba zena. Book 6: Kad je bio gresan (When he was wicked).

Paperback 396 pages Kad je bio gresan je gresno dobar i duhovit ljubavni roman Julie Quinn iz serije o obitelji Bridgerton. Sve je bilo toliko jednostavnije.

U svacijem zivotu postoji neka prekretnica. Trenutak tako znacajan, tako prodoran i velicanstven da covjek jednostavno zna kako vise nista nece biti isto. Za Michaela Stirlinga, najozloglasenijeg londonskog nezenju, taj se trenutak dogodio kada je prvi put ugledao Francescu Bridgerton. Nakon sto je cijeli svoj zivot proveo naganjajuci zene, prepredeno se smjeskajuci dok su one pokusavale zavesti njega, dopustajuci im da ga uhvate, ali nikada ne dopustajuci svojem srcu istinsku predanost, bio je dovoljan jedan pogled na Francescu Bridgerton da se preko usiju zaljubi, tako brzo i snazno da je bilo pravo cudo da se uspio odrzati na nogama. Na njegovu zalost, Francesca ce prezime Bridgerton nositi samo jos trideset sest sati - prigoda kojom su se upoznali bila je vecera u cast njezina skorasnjeg braka s njegovim rodakom.

Book 7: Tajna njegova poljupca (It's in His Kiss). Paperback 297 pages TAJNA NJEGOVA POLJUPCA jos je jedan nenadmasan roman iz serije o obitelji Bridgerton. Clair ima oca koji ga mrzi i koji je odlucan u nakani da upropasti bogatstvo obitelji St. Jedino Garethovo nasljedstvo je jedan stari dnevnik, koji mozda sadrzi tajne njegove proslosti i kljuc buducnosti.

Ali postoji problem: dnevnik je pisan na talijanskom, jeziku na kojemu Gareth ne zna reci ni jednu rijec. Svi pripadnici visokog drustva slazu se u tome da je Hyacinth Bridgerton jedinstvena. Vraski je pametna, davolski iskrena i prema Garethovu misljenju vjerojatno najbolja u malim dozama.

Ali ima u njoj nesto privlacno i uznemirujuce sto ga cvrsto drzi i ne pusta posve. A Hyacinth, barem ona tako tvrdi, govori talijanski.

Book 8: Na putu do vjencanja (On The Way To The Wedding). Paperback 428 pages NA PUTU DO VJENCANJA jos je jedan nenadmasan roman iz serije o obitelji Bridgerton. Za razliku od vecine njegovih prijatelja i znanaca, Gregory Bridgerton vjeruje u pravu ljubav i u to da ce zenu svoga zivota prepoznati na prvi pogled.

Ona nije bila zena njegova zivota. Prelijepa Hermiona Watson zaljubljena je u drugog muskarca, a lady Lucinda Abernathy, njezina najbolja prijateljica, smatra da on nije za nju i pokusava je nagovoriti da pruzi sansu Gregoryju. Problem je taj sto se i sama zaljubljuje u njega. Lucinda je zarucena, a njezin stric nece odobriti raskid zaruka cak ni kad se Gregory najzad pribere i shvati da je zapravo ona zena njegova zivota. Pri takvom stanju stvari bit ce prisiljen riskirati sve kako bi sprijecio njezino vjencanje i sam bio taj koji ce s njom stati pred oltar i odvesti je u ljepsu buducnost. Sent from Melbourne by Australia Post. This item is in the category "Books, Comics & Magazines\Books". The seller is "shopncro" and is located in this country: AU. This item can be shipped worldwide.
 • Book Title: Bridgerton
 • Narrative Type: Fiction
 • Country/Region of Manufacture: Croatia
 • Topic: Romance, Collectibles
 • Inscribed: No
 • Format: Paperback
 • Type: Novel
 • Author: shopncro, Julia Quinn
 • Book Series: Bridgerton
 • Language: Croatian
 • Modified Item: No
 • UPC: na

Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW   Croatian Reading Book Julia Quinn Bridgerton SET Collection 1-8 Hrvatska NEW